Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers en BeeBoxx samenwerking beeindigd – update

Update: In september 2016 is de samenwerking tussen BeeBoxx en Mondial Movers definitief beëindigd. Nadat de samenwerking nooit echt van de grond is gekomen, blijken de BeeBoxx verhuisbakken naar onze mening ook niet geschikt voor de professionele verhuizer. De boxen zijn te groot en vaak te zwaar om arbo-technisch opgepakt te kunnen worden.

Logo BeeBoxx verhuisbox

Mondial Movers, met 28 vestigingen het grootste verhuisbedrijf van Nederland en  de verhuurder van kunststof verhuisdozen, zijn een verregaande samenwerking overeengekomen
Oprichter Peter-Jan Hulsebosch ontwikkelde met een Nederlandse leverancier een 100% gerecycleerd kunststof verhuisdoos. BeeBoxx maakt, ook dankzij de betrokkenheid van het investeerder duo Michiel Muller en Marc Schröder ( Route Mobiel en Tango), een grote groei door als eerste verhuurder in Nederland van de kunststof verhuisdoos. Beeboxx combineert de verhuur met een hoog serviceniveau: vandaag besteld, morgen in huis. De verhuisdozen worden gratis thuisgebracht en na de verhuizing haalt BeeBoxx de lege verhuisdozen weer op. Via de website www.beeboxx.nl kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten gemakkelijk en voordelig de voor verhuizing of tijdelijke opslag benodigde verhuisdozen bestellen.

Mondial Movers is de verhuizer voor zowel de zakelijke klant als de particulier die gaat verhuizen. Voor het Rijk is Mondial Movers de belangrijkste verhuispartner, terwijl meer dan de helft van de zorginstellingen in Nederland gebruikt maakt van haar diensten. Met eigen opleidingen en nieuwe producten is de kwaliteit van een verhuizing door Mondial Movers boven twijfel verheven. Aan de andere kant is het gelukt door grootschalige inkoop, automatisering en het beperken van fouten de kosten binnen de organisatie aanzienlijk te verlagen en kan er tegen concurrerende tarieven gewerkt worden.

In het kader van de samenwerking worden klanten van BeeBoxx in de gelegenheid gesteld tegen een nog aantrekkelijker tarief dan normaal het transport van de verhuisdozen of de complete verhuizing te laten uitvoeren door Mondial Movers. Mondial Movers op haar beurt laat haar eigen klanten kennis maken met de voordelen van het BeeBoxx verhuursysteem. De Mondial Verhuisbedrijven in het land worden de komende maanden allemaal voorzien van een voorraad BeeBoxxen voor het dagelijks verhuizen van breekbare inventarisdelen, zoals serviezen, beeldjes, klokken en glaswerk.

Via de eigen websites van Mondial Movers, te weten www.mondial-movers.nl, www.verhuisassistentie.nl en www.verhuisapp.nl zal de extra service aangeboden worden. Ook BeeBoxx gaat de aanbieding voor voordelig verhuizen via haar website www.beeboxx.nl promoten. Waarschijnlijk zal er op termijn ook een website gelanceerd worden waarin de bedrijven hun gezamenlijk voordeel promoten.

Met de samenwerking verwachten de bedrijven hun promotiekosten te verlagen en het bereik van de dienstverlening te vergroten. De klant is hier de lachende derde, want dankzij de samenwerking komt onverwacht voordeel binnen bereik.