Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers doet weer mee aan de Nacht van de Nacht

Nacht van de Nacht vindt plaats op 27 oktober 2012

Mondial Movers doet weer mee aan de Nacht van de Nacht


Al vijf jaar doet Mondial Movers mee aan de Nacht van de Nacht. Dit jaar roept Mondial Movers al haar 28 vestigingen op om ook dit succesvolle evenement te ondersteunen door bijvoorbeeld de reclameverlichting ’s nachts uit te schakelen. Niet alleen de verhuisbedrijven worden opgeroepen, ook collega-ondernemers in Alblasserdam worden via de Belangenvereniging van het Industrieterrein Vinkenwaard gevraagd mee te doen.

Voor de achtste keer wordt de Nacht van de Nacht georganiseerd. Al vijf jaar op rij sluit Mondial Movers zich vanzelfsprekend aan bij dit succesvolle evenement. Alle reclameverlichting van het pand in Alblasserdam gaat sinds de Nacht van de Nacht in 2008 zelfs structureel iedere nacht uit. Het verhuisbedrijf houdt zich al jaren bezig op het gebied van duurzaamheid en probeert op deze manier haar steentje bij te dragen.

Of de collega-ondernemers in Alblasserdam gehoor hebben gegeven aan de oproep van Mondial Movers is te controleren op 27 oktober 2012. Rijd langs de A15 en kijk wie er meedoen.

Nederland is een van de meest verlichte landen ter wereld. Echte duisternis is bijna niet meer te vinden. Hierdoor wordt het zien van een volle sterrenhemel steeds zeldzamer, raken nachtdieren in de war en kunnen mensen minder goed slapen. Om aandacht te vragen voor deze problemen heeft de Natuur- en Milieufederaties de Nacht van de Nacht in het leven geroepen. In 2011 kwamen ruim 25.000 mensen naar georganiseerde activiteiten van de Nacht van de Nacht en hebben vele bedrijven en gemeenten zich aangesloten.