Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers doet mee aan PP electric rally in Amsterdam

Mondial doet mee aan elektric rally

Professional passionates electric car rally

Mondial Aad de Wit Verhuizingen uit Castricum zal op 14 september Mondial Movers vertegenwoordigen tijdens de PP electric rally in Amsterdam. Het verhuisbedrijf zal mee rijden in hun elektrische Kangoo Z.E. en elektrische verhuiswagen.

Mondial Aad de Wit Verhuizingen, onderdeel van Mondial Movers, heeft als enige in de wereld een volledig elektrische verhuiswagen. Op het gebied van duurzame mobiliteit is Mondial Movers op de goede weg, op dit moment heeft zij zes elektrische auto’s in haar bezit. Tijdens de rally wordt er gereden met de elektrische Kangoo en de volledig elektrische verhuiswagen.

Dit jaar probeert de organisatie om ’s werelds grootste elektrische autorally te worden en een vermelding te krijgen in het Guinness Book of World Records. Het huidige record staat op 218 elektrische auto’s die een traject van 3,2 kilometer hebben afgelegd.

Op 5 juni 2011 vond de eerste Professional Passionates Electric Rally plaats. Met 100 deelnemende aut’s was dit een groot succes. Onder de 200 deelnemers in 2011 waren onder andere aanwezig: Jan Peter Balkenende, Jan Kees de Jager en Harm Edens.