Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers doet mee aan Nacht van de Nacht

Alblasserdam De verhuisorganisatie Mondial Movers, met 27 zelfstandige vestigingen door heel het land, doet aankomende zaterdag 29 oktober 2011 mee aan de Nacht van de Nacht.

De Nacht van de Nacht vindt voor de zevende keer plaats en wordt georganiseerd door de Natuur en Milieufederaties in samenwerking met Natuur & Milieu. De Nacht van de Nacht wil mensen bewust maken van lichtvervuiling en van de mogelijkheden om deze vorm van vervuiling terug te dringen. Nederland kent maar weinig echt donkere plekken. Sterker nog; Nederland behoort tot de landen met de meeste lichtvervuiling. Tijdens de Nacht van de Nacht kunnen mensen genieten van de donkere nacht .

Maar niet alleen mensen genieten van het donker, vooral ook de dieren hebben er baat bij. Nu is het zo dat door al het licht dieren gedesoriënteerd raken, geen schuilplaats kunnen vinden en niet durven trekken.

Het kantoor van Mondial Movers in Alblasserdam doet sinds 2008 al de nachtverlichting uit. In het kader van de Nacht van de Nacht 2011 zijn alle Mondial Movers vestigingen opgeroepen om overbodige verlichting uit te schakelen.