Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers deelt verhuiswagens uit

Bouwplaat Mondial Movers verhuiswagen

Bouwplaat Mondial Movers verhuiswagen

Alblasserdam – De Mondial Movers verhuiswagens zijn vanaf nu in de vorm van een bouwplaat verkrijgbaar. Dit idee is tot stand gekomen tijdens de jaarvergadering in Houten en uitgewerkt door de heer Jan-Wouter Vlot van R. Vlot & Zn Verhuizingen. Alle zelfstandige vestigingen van Mondial Movers hebben, of krijgen, de bouwplaten in hun bezit. De bouwplaten worden uitgedeeld aan bijvoorbeeld ouders om samen met hun kinderen de verhuiswagen in elkaar te zetten. Daarnaast wordt de verhuiswagen ingezet als promotiemateriaal.

Bij een verhuizing komen veel dingen kijken. Een van de sprekers tijdens de jaarvergadering benoemde ook de zaken om een verhuizing heen, zoals de kinderen in een gezin. Hierdoor kwam de heer Jan-Wouter Vlot op het idee om de bouwplaat te laten maken. Bij elk gezin waar kinderen zijn, geef ik de bouwplaat mee aan de verkoper. Ik zie het al voor me dat een van de ouders samen met de kinderen de bouwplaat in elkaar zet, aldus de heer Jan-Wouter Vlot van R. Vlot & Zn Verhuizingen uit Sliedrecht.

Het ontwerp van de Mondial Movers bouwplaat is afkomstig van Cees Oosterum Design & Communicatie uit Woudrichem. Al vele jaren maakt hij bouwplaten van alle mogelijke projecten. Meer informatie over zijn werk is te lezen op zijn website.