Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers deelt mutsen uit op de Dag van de Duurzaamheid

Verhuiswagen van Mondial Movers Joh van Buuren en Zn delen Mondial mutsen uit

Op de Dag van de Duurzaamheid, woensdag 10 oktober 2012, hebben er in heel het land diverse duurzame acties plaatsgevonden. Mondial Movers kan als koploper op het gebied van duurzaamheid, natuurlijk niet achterblijven. Het verhuisbedrijf heeft op deze dag gebreide Mondial mutsen uitgedeeld aan haar verhuizers.

De Mondial Movers vestiging uit Delft, Mondial Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen heeft op woensdag 10 oktober als eerste de mutsen in ontvangst mogen nemen. Aankomende winter lopen de verhuizers er in ieder geval warm bij. De mutsen zijn gebreid door verschillende breiclubjes en samen hebben zij honderden unieke mutsen gebreid. De verhuizers van Mondial Joh. van Buuren en Zn. Verhuizingen moesten er even aan wennen om met de Mondial muts op de foto te gaan, maar waren blij verrast met deze actie.

Urgenda heeft al viermaal het initiatief genomen om de landelijke Dag van de Duurzaamheid te organiseren. Op deze manier wil Urgenda laten zien hoe groot de duurzaamheidsbeweging in Nederland al is, door nieuwe mensen en organisaties bij duurzaamheid te betrekken.