Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers Beste MKB-bedrijf 2011

De uitreiking Mondial Movers Beste MKB-bedrijf 2011

Alblasserdam, Landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers, heeft 21 november de prijs Beste MKB-bedrijf in 2011 gewonnen. Tijdens de feestelijke uitreiking van De Kristal 2011 in Sociëteit Nieuwspoort in Den Haag heeft algemeen directeur Tom Stuij de prijs, vol trots, uit handen van juryvoorzitter Bibi de Vries, mogen ontvangen.

Op de vraag van Inge Diepman wat nou precies transparantie betekent voor Mondial Movers, antwoordde Tom Stuij kort maar krachtig, Eerlijkheid;. Volgens de jury, bestaande uit mr. Bibi de Vries, Z.K.H. Prins Carlos de Bourbon de Parme en professor dr. Leen Paape, is Mondial Movers dit jaar de terechte winnaar omdat het bedrijf al jaren systematisch aan MVO werkt. De verhuizer, met 28 zelfstandige vestigingen, dient volgens het juryrapport van de Transparantiebenchmark 2011 als voorbeeld voor andere MBK-bedrijven die in een en dezelfde sector willen samenwerken.

Logo Mondial MoversDe Transparantiebenchmark is een jaarlijks onderzoek naar de kwaliteit en inhoud van de maatschappelijke verslaggeving van de grootste ondernemingen in Nederland. Het best scorende bedrijf ontvangt als prijs De Kristal. De Rijksoverheid wil met de Transparantiebenchmark maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Nederlandse bedrijven stimuleren. Zij vindt het ook belangrijk dat MKB-bedrijven hun MVO-presentaties vergroten en zichtbaar maken. Volgens de jury toont Mondial Movers het juiste voorbeeld en is het verhuisbedrijf dit jaar daarom de oprechte winnaar.

Naast Mondial Movers mochten ook DSM (grote bedrijven ) en Bavaria (snelste stijger) De Kristal in ontvangst nemen.

Mondial Movers Beste MKB-bedrijf 2011

Van links naar rechts;jurylid Z.K.H. Prins Carlos de Bourbon de Parme, Fokko Wientjes (DSM), Tom Stuij (Mondial Movers), jurylid Bibi de Vries,
Marthijn Junggeburth (Bavaria) en jurylid Leen Paape.