Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Movers Ambassadeurs netwerk

Om het maximale uit de samenwerking tussen alle 18 Mondial verhuisbedrijven en het centrale kantoor in Alblasserdam te halen, is begin april het Ambassadeurs Netwerk gestart.

Bij Mondial Movers werken heel veel mensen, maar niet alleen mensen die verhuizen. Alle 18 Mondial verhuisbedrijven hebben ook mensen op kantoor zitten die zorgen dat verhuizers hun werk kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan planners, verkopers, boekhouders. Allemaal samen zijn zij Mondial Movers en maken zij het verschil ten opzichte van andere collega’s uit de branche.

Op 4 april was de kick-off van het netwerk in Alblasserdam onder leiding van Harry Zandbergen. Tweejaarlijks komen de ambassadeurs opnieuw bij elkaar en worden er onderwerpen besproken die de samenwerking ten goede komt.

Naast dat de kick-off meeting heel leerzaam was hing er ook een gezellige sfeer! De ambassadeurs, die elkaar normaal alleen telefonisch of per mail spreken, hebben elkaar nu echt leren kennen waardoor de lijntjes korter zijn geworden. Nu kunnen zij, dankzij de Mondial Movers Ambassadeurs netwerk, hun inspanningen omzetten in Samen Werken!