Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Kattenberg zorgverhuizer 2011

Kattenberg Zorgverhuizer 2011

Mondial Kattenberg Verhuizingen uit Nunspeet heeft op de jaarvergadering van Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven, de Award voor ‘Zorgverhuizer van 2011’ in ontvangst mogen nemen.

Commercieel Directeur Marcel de Waal van Mondial Movers gaf bij de uitreiking aan dat het bedrijf de verkiezing vooral te danken heeft aan de kwalitatief goede inzet van de medewerkers tijdens verhuizingen in de Zorg. Meespeelt dat veel medewerkers van Mondial Kattenberg de opleiding tot Zorgverhuizer hebben gevolgd wat bijdraagt tot hun vakbekwaamheid.

Mondial Kattenberg, in 2004 al bekroond met de titel Bij Koninklijke Beschikking “Hofleverancier”, is een sinds 1904 bestaande, Erkende Verhuizer. Er werken 52 medewerkers, onder leiding van eigenaar Gert Kattenberg en adjunct directeur Wim Verdouw. Veel van de verhuizingen spelen zich af in het gebied – Apeldoorn – Amersfoort – Lelystad, waardoor de verhuiswagens van Mondial Kattenberg bij veel van de bewoners bekende verschijningen zijn.

Ieder jaar wordt een verhuisbedrijf op grond van extra inzet en aantoonbare kwaliteit verkozen om de Award “Zorgverhuizer van het Jaar” in ontvangt te nemen.