Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Kattenberg wint Vrijwilligersprijs 2011 voor inzet

Mondial Kattenberg wint Vrijwilligersprijs 2011 voor inzet

Directeur Gert Kattenberg ontvangt uit handen van Gert van den Berg de prijs voor het Meest Maatschappelijk Betrokken bedrijf.

Nunspeet – Mondial Kattenberg Verhuizingen uit Nunspeet heeft op woensdag 7 december de Vrijwilligersprijs 2011 gewonnen. Directeur Gert Kattenberg heeft, vol enthousiasme, uit handen van de Nunspeetse wethouder Gert van den Berg de prijs in ontvangst genomen.

De prijsuitreiking is georganiseerd door de organisatie Vrijwilligerswerk Nederland en de gemeente Nunspeet om vrijwilligers en bedrijven die maatschappelijke betrokkenheid tonen in het zonnetje te zetten. Mondial Kattenberg Verhuizingen besteedt volgens de jury veel aandacht aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het verhuisbedrijf levert op verschillende manieren een positieve bijdrage aan mens, maatschappij en het milieu. De prijs bestaat uit een kunstwerk en een geldbedrag van 500 euro. Het verhuisbedrijf mag zelf bepalen aan welk lokaal initiatief of goed doel het geldbedrag geschonken wordt.

Directeur Mondial Kattenberg wint Vrijwilligersprijs 2011 voor inzetMondial Kattenberg Verhuizingen doet veel aan vrijwilligerswerk. Een van de voorbeelden is deelname aan meerdere Truckerstochten, die jaarlijks plaats vinden. Deze tochten worden georganiseerd voor mensen met een verstandelijke en geestelijke beperking “Het is bijzonder om te zien hoe blij je mensen kunt maken met zo’n geweldige dag en dat verrijkt ook ons leven, aldus Gert Kattenberg.

Het verhuisbedrijf doneert tevens oude verhuisdozen aan diverse vrijwilligersorganisaties voor het vervoeren van voedselpakketten naar het buitenland. Het hergebruiken van de verhuisdozen heeft op deze manier een bijzondere maatschappelijke bijdrage. Ook stelt het verhuisbedrijf , voor de vrijwilligers van de Wereld Winkel, kosteloos een ruimte beschikbaar om tijdens de december maanden kerstpakketten in te pakken. “Wij leveren graag een bijdrage op verschillende manieren en doen dit al jaren met veel plezier, aldus Kattenberg tijdens de prijsuitreiking. 

 Voor Tourclub De Volharding stelt Mondial Kattenberg Verhuizingen een zeecontainer ter beschikking voor de opslag van hun materialen. Tijdens tourritten wordt de zeecontainer door een auto met laad- en loskraan (die Kattenberg ook in haar wagenpark heeft) op de plek van bestemming geplaatst, zodat de containers als een verrijdbaar magazijn fungeert. Een uniek product met een unieke samenwerking.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele activiteiten die de jury ervan overtuigd heeft de vrijwilligersprijs 2011 aan Mondial Kattenberg Verhuizingen toe te kennen.
Klik hier voor meer foto’s

Medewerkers Mondial Kattenberg wint Vrijwilligersprijs 2011 voor inzet