Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Kattenberg Verhuizingen reikt cheques uit

Mondial Kattenberg Verhuizingen reikt cheques uit

Nunspeet – Mondial Kattenberg Verhuizingen heeft op donderdag 9 februari 2012 op feestelijke wijze twee cheques van € 500,- uitgereikt aan Woord & Daad Comit Nunspeet en aan de stichting Kukeluusjes van Corn.

In 2011 is het verhuisbedrijf door de gemeente Nunspeet uitgeroepen tot meest Maatschappelijk Betrokken Onderneming en heeft hiervoor een award ontvangen en een cheque van € 500,-. Mondial Kattenberg Verhuizingen mag het geldbedrag aan een lokaal goed doel of initiatief schenken. Het verhuisbedrijf heeft deze cheque verdubbeld om haar betrokkenheid bij vrijwilligerswerk kracht bij te zetten.

Directeur Gert Kattenberg is enthousiast over het steunen van deze goede initiatieven. Woord & Daad Comit Nunspeet en stichting Kukeluusjes van Corn geven een positieve bijdrage aan de samenleving en bestaan door de tomeloze inzet van vrijwilligers, aldus Kattenberg.
Mondial Kattenberg Verhuizingen heeft de eerder toegewezen Award te danken door betrokken te zijn bij vrijwilligerswerk en goede doelen. Enkele voorbeelden hiervan zijn de opslag van collectebussen voor de Hartstichting, het rijden van ritten voor en met gehandicapten, meedoen aan de jaarlijkse optocht met (praal)wagens voor Koninginnedag en het beschikbaar stellen van loodsen en kantines voor vrijwilligerswerk.