Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Kattenberg Verhuisbedrijf van het Jaar

Feestelijke uitreiking op Loevestein

Kattenberg Nunspeet - Mondial Movers

Na een toespraak van Tom de Groot , de achterneef van de bekende Hugo de Groot, is de winnaar van 2017 bekendgemaakt.
Mondial Kattenberg Verhuizingen uit Nunspeet mag zich Verhuisbedrijf van het Jaar noemen.

Slot Loevestein

Dit jaar is de jaarvergadering van  Mondial Movers gehouden op Slot Loevestein. Meer dan 80 genodigden waren aanwezig toen Tom de Groot, achterneef van Hugo de Groot, de winnaar van de felbegeerde trofee bekendmaakte. De spanning was voelbaar in de slotzaal van het kasteel, waar de Award in de befaamde boekenkist verstopt bleek. Duidelijk was wel dat directeur Tom Stuij de rol van Tom de Groot op zich had genomen.

Verhuisbedrijf van het Jaar

Mondial Kattenberg Verhuizingen was al een van de kanshebbers. Eerder dit jaar was het al door Transport en Logistiek Nederland uitgeroepen tot winnaar van de TLN Ondernemersprijs in de klasse middelgrote bedrijven. Het is nog niet eerder voorgekomen dat een bedrijf de twee titels in één jaar bemachtigd. In het geval van het verhuisbedrijf uit Nunspeet bleek in beide gevallen dat de structuur en het beleid van de onderneming een grote rol speelde in de verkiezing.

Kwalificatie

Leo van der Post, voorzitter van de Jury, kon bij het feliciteren bekendmaken dat het bedrijf goed scoorde op totale klanttevredenheid en de wijze waarop het managementsysteem wordt begeleid. Dit laatste was vooral een pluim op de hoed van adjunct-directeur Wim Verdouw die hiervoor direct verantwoordelijk is. Algemeen Directeur Gert Kattenberg belichaamt de echte ondernemer die, binnen het familiebedrijf, het klanten en medewerkers naar de zin weet te maken.

Wisseltrofee

Vorig jaar was Mondial Verhuisbedrijf Henneken de winnaar van titel en wisseltrofee. Lauwrens de Jong mocht de wisseltrofee overhandigen aan de gelukkige directie.

Schilderij

Een blijvend aandenken aan het winnen van de titel was er ook Het speciaal voor deze gelegenheid gemaakt schilderij van Pauline Bakker, mocht mee naar Nunspeet. Het zal daar zeker een prominente plaats krijgen.

Feest

Gert Kattenberg prees in zijn dankwoord de medewerkers van het verhuisbedrijf  om hun inzet en continue streven naar kwaliteit. Hij beloofde ze een leuke verrassing tijdens de volgende personeelsbijeenkomst

Mondial Kattenberg - Nunspeet

Wim Verdouw, Gert Kattenberg, Leo vd Post, Tom Stuij ( de Groot)

Mondial Kattenberg Nunspeet

Lauwrens de Jong, Wim Verdouw, Wisseltrofee, Gert Kattenberg