Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Kattenberg in actie voor stichting De Verhuisfamilie

Met behulp van Mondial Kattenberg Verhuizingen is een alleenstaande vrouw vanwege gezondheidsredenen verhuisd naar een seniorenwoning. “Mevrouw was bijzonder tevreden met de zorgvuldige hulp van Mondial Kattenberg!”

Aan het woord is een hulpverlener van Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland. Zij diende namens haar cliënt een aanvraag in bij stichting De Verhuisfamilie. Deze stichting ondersteunt mensen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar zelf niet het sociale netwerk en de financiële middelen voor hebben om het te regelen. De Verhuisfamilie werkt daarvoor samen met Erkende Verhuizers.
Voor deze verhuizing werd verhuisbedrijf Mondial Kattenberg benaderd met de vraag om belangeloos mee te werken. In oktober 2018 reed de verhuiswagen naar het adres van mevrouw en werd haar inboedel overgebracht naar een rolstoelvriendelijke woning.

Aanvraag indienen

Stichting De Verhuisfamilie ontvangt aanvragen uit heel Nederland voor hulp bij een verhuizing. De aanvragen worden uitsluitend in behandeling genomen als deze zijn ingediend door een hulpverlener en als ze aan alle voorwaarden voldoen. Meer informatie over de werkwijze van de stichting is te vinden op www.verhuisfamilie.nl.