Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Kattenberg heeft eigen nieuwjaarskaart ontworpen

Verhuiskaart Mondial movers

Mondial Kattenberg Verhuizingen, onderdeel van Mondial Movers, stuurt sinds enkele jaren een nieuwjaarskaart naar haar relaties. Met deze kaart wordt altijd een goed doel gesteund. Ook dit jaar steunt het verhuisbedrijf een goed doel, zij heeft gekozen voor Duchenne Heroes 2013. Juist in deze tijd is het belangrijk om creatief te denken waardoor zoveel mogelijk geld naar een Goed Doel kan gaan.

Duchenne Heroes 2013 is een initiatief van Duchenne Parent Project. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit project heeft Kattenberg Verhuizingen de kaart in eigen beheer ontwikkeld. Door de goede relatie met Grafisch Bedrijf Bokhorst bleven de kosten laag. Per kaart wordt er € 1,00 gedoneerd aan Duchenne Heroes via het team dat voor dit goede doel gaat fietsen in 2013: Team Bike4Lennart.

Eind 2011 won Mondial Kattenberg Verhuizingen de vrijwilligersprijs 2011 waaruit blijkt dat de betrokkenheid en het oog voor de samenleving door Mondial Kattenberg onder andere door Vrijwilligerswerk Nederland wordt gewaardeerd.
Het stimuleren van vrijwilligerswerk maar ook het steunen van Goede Doelen is een streven dat Mondial Movers wil continueren.

Eindejaars Limerick op de nieuwjaarskaart

Voor het gestelde vertrouwen willen wij onze dank uitspreken
Zonder die basis zou een goede samenwerking ontbreken
Onze dienstverlening wordt verder uitgebreid
Extra service met oog voor duurzaamheid
Betrokken Ondernemen: de toekomst staat in dat teken!