Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial John van Buuren en Zn. Verhuizingen geeft kijkje in de keuken

Mondial John van Buuren en Zn. Verhuizingen geeft kijkje in de keuken

Delft On Stage, een lokaal duurzaam netwerk van professionals om vmbo-jongeren te helpen in hun schoolkeuze en beroepsoriëntatie. Verhuisbedrijf Mondial John van Buuren en Zn. vindt dit een erg goed initiatief en was uiteraard bereid om jongeren rond te leiden en een kijkje achter de schermen te geven. Op 19 maart konden jongeren van het vmbo een keuze maken bij welk bedrijf zij wilden kijken en op 26 maart werd er door John van Buuren een rondleiding gegeven bij het verhuisbedrijf.

In totaal waren er 12 jongeren geïnteresseerd om een kijkje te nemen bij het verhuisbedrijf. Na een korte rondleiding van John van Buuren konden de jongeren zelf meemaken hoe het is om als verhuizer aan de slag te gaan. Zo hebben zij een rondje meegereden in een verhuiswagen, kregen zij een aantal opdrachten om dozen in te pakken en deze op een hondje (rolplateau) te vervoeren. Een term die hiervoor nog niet bij alle jongeren bekend was. Al met al was het een zeer geslaagde dag en hoopt John van Buuren zijn enthousiasme te hebben overgebracht.

De missie van Delft On Stage is om jongeren kennis te laten maken met verschillende beroepen en zo vroegtijdige uitval op het middelbaar beroepsonderwijs te verminderen. Ook proberen zij om het imago van het vmbo te verbeteren en de kansen op de arbeidsmarkt voor de vmbo-ers te vergroten.