Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Henneken Zorgverhuizers

Geslaagden op de fotoMondial Henneken Zorgverhuizers

Opleiding tot zorgverhuizer

Op de foto de blije gezichten van de verhuizers van Mondial Henneken uit Zoetermeer. Zij  hebben namelijk  het diploma zorgverhuizer overhandigd gekregen en mogen de badges Zorgverhuizer op hun kleding dragen.

Vandaar dat wij de de geslaagden Jeffrey Hooijmans, Martijn van Schelven, Martijn Fischer en Johan Spaans feliciteren met het bereikte resultaat.

Badge Zorgverhuizer Mondial Movers

Docenten

Docenten Margreet Zetsma en Annemarie Hoenderdos, van het Horizon College uit Alkmaar, hebben de cursisten alle kneepjes van het verhuizen in de zorg bijgebracht. De opleiding is eerder door Mondial Movers en het Horizon College samen ontwikkeld. Het doel is namelijk de verhuizers van de Mondial Verhuisbedrijven te leren om te gaan met de wijze van werken binnen een zorginstelling en de omgang met de vaak (erg) zieke cliënten.

Mondial Henneken

Mondial Verhuisbedrijf Henneken is gevestigd in Zoetermeer en uiterst succesvol in de regio.Het bedrijf beschikt namelijk over de mogelijkheden om alle soorten verhuizingen uit te voeren. Zowel nationale als internationale verhuizingen worden uitgevoerd. Het maakt niet uit of het een particuliere- of een projectverhuizing betreft.
Vakmanschap is volop aanwezig, immers veel van de verhuizers beschikken over alle benodigde verhuisdiploma’s. Veel van de verhuizers hebben het diploma Zorgverhuizer. Een garantie voor een succesvolle verhuizing.