Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Friesland Verhuizingen Beste Verhuisbedrijf van Nederland

Deze prijs is een bekroning op ons werk

Mondial Friesland Verhuizingen Beste Verhuisbedrijf van Nederland

Foto-onderschrift : Directeur Frans Hoekstra van Mondial Friesland Verhuizingen, algemeen directeur Tom Stuij van verhuisorganisatie Mondial Movers en burgemeester Cor Lamers van de gemeente Houten.

Mondial Friesland Verhuizingen, heeft de award in de Mondial Movers competitie voor Beste Verhuizer van Nederland voor 2012 gewonnen. Frans Hoekstra van Mondial Friesland Verhuizingen heeft afgelopen zaterdag 21 april, in Houten, de prijs uit handen van de Houtense burgemeester Cor Lamers mogen ontvangen.

Ieder jaar wordt er door een onafhankelijke jury op basis van onder andere klantenreferenties, kwaliteit van het wagenpark en opleidingsniveau van het personeel, de Beste Mondial Verhuizer van het Jaar gekozen. Juryleden Leon van der Post en Douwe Boersma bepalen aan de hand van strenge criteria welke verhuizer de prijs wint. De resultaten van de geselecteerde verhuisbedrijven zijn over het algemeen zeer positief. Toch sprong Mondial Friesland Verhuizingen er op diverse fronten bovenuit, aldus Van der Post.
Als reactie laat Frans Hoekstra weten: “Het is bijzonder om te zien hoe wij gewaardeerd worden door onze klanten en hoe positief zij zich over ons bedrijf uiten.” Het bedrijf onderscheidt zich van de concurrentie door haar vijf meewerkende vennoten t.w.: Sjoerd Wiersma, Johan van Alfen, Gideon Korsten, Frans Hoekstra en Lijkele Reitsma, waardoor er bij iedere verhuizing altijd wel een verantwoordelijke aanwezig is om de klanten net dat beetje extra aandacht te schenken dat het verschil maakt.

Mondial Friesland Verhuizingen heeft een reputatie hoog te houden bij zowel particuliere verhuizingen als bij het verhuizen van kantoren en bedrijven. Via haar deelneming in Mondial Movers zijn ze ook sterk vertegenwoordigd in de zorgsector.

Reacties van tevreden klanten zijn trouwens altijd af te lezen op de website van Mondial Movers. Het is de enige website binnen de verhuisbranche waar onafhankelijke waarderingen van klanten staan opgetekend.. Meer informatie via www.frieslandverhuizingen.nl en www.mondial-movers.nl