Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial fiets voor Vilente beweegweken

Mondial verhuisfiets voor Vilente beweegweken

v.l.n.r. Piet de Vries, Jan van Santen en José van Vliet


De Mondial Movers vestiging uit Ede, Mondial Waaijenberg Verhuizingen heeft in december de verhuizing naar de nieuwe locatie van verzorgingshuis De Klinkenberg verzorgd. Eind mei vond de officiële opening van De Klinkenberg plaats en als verassing heeft het verhuisbedrijf een fiets geschonken aan José van Vliet, voorzitter Raad van Bestuur.

In de week van 17 december 2012 verhuisden de 175 bewoners van De Klinkenberg te Ede naar de nieuwe locatie op het voormalig terrein van de Simon Stevinkazerne, eveneens te Ede. Ook het Centraal Bureau uit Ede en de afdeling Thuiszorg uit Renkum werden verhuisd naar deze nieuwe locatie.

Op donderdag 30 mei 2013 vond de officiële opening van De Klinkenberg plaats. Namens Mondial Movers overhandigden Piet de Vries en Jan van Santen de unieke Mondial Movers fiets aan José van Vliet.

In het kader van de ‘Vilente beweegweken’ gaat de fiets op 19 juni aanstaande deel uitmaken van de Vilente fietstour. Aangezien mevrouw Van Vliet voor dit evenement nog geen fiets tot haar beschikking had, kwam dit cadeau als een aangename verrassing.

Locatie De Klinkenberg valt onder Vilente. Vilente biedt zorg en aanvullende diensten in de gemeenten Renkum, Ede en Wageningen.