Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Familiedag 2015

Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, telt af naar de Mondial Familiedag 2015 die aankomende zaterdag plaatsvindt in het Openlucht Museum in Arnhem.

Mondial familiedag verhuizer

Impressie Mondial Familiedag

Het enthousiasme voor deelname aan de familiedag is ook deze keer erg groot. Met ruim 600 aanmeldingen wordt het weer een prachtig spektakel als medewerkers, collega’s en familie in Arnhem samenkomen voor de 5-jaarlijkse Mondial Familiedag.

Alle vestigingen van Mondial Movers reizen met hun auto’s naar Arnhem, om deze goed te kunnen tonen op het prachtige parkeerterrein bij het Openlucht Museum. Henk Kattenberg, Operationeel Manager bij Mondial Kattenberg Verhuizingen in Nunspeet, draagt zorg voor het netjes plaatsen van de verhuis- en bestelwagens. Natuurlijk is het parkeerterrein vol met verhuiswagens een eldorado voor de liefhebbers en er zullen dan ook volop foto’s gemaakt worden. Onderdeel van de dag is de verkiezing van de “Schoonste Verhuiswagen”, waarbij de winnaar ’s-avonds trots naar huis rijdt met een mooie bokaal in de bijrijdersstoel.

De Mondial Familiedag is bedoeld voor medewerkers van de Mondial verhuisbedrijven, met hun directe familie of andere direct betrokkenen. In de eerdere edities was het een bonte verzameling van partners, kinderen, oma’s en opa’s, broertjes en zusjes, hartsvriend(inn)en! Deze editie is extra feestelijk, want Mondial Movers is in 1990 opgericht en viert dus het 25-jarig bestaan. Het Openlucht Museum heeft het als volgt omschreven: De dag staat in het teken van elkaar ontmoeten, samen dingen doen, samenzijn en bijpraten.

Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, kijkt erg uit naar aankomende zaterdag en hoopt dat iedereen een fantastische dag gaat beleven.

Dank aan de sponsors

De sponsoren Varodarent, Roldorent, Dekra, WMRAdvies, Boelaars en Lambert, Marts , SG Verpakkingen, Cartomills, Time, van Doorn, DRV, DD-Reklame en Zodan dragen bij aan het slagen van de dag! Op het park is een speciale locatie ingericht om kennis te maken met de sponsors, de voormalige van Gend en Loos loods.