Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Vogel Verhuizingen en Present: geslaagde verhuizing voor De Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie heeft een geslaagde verhuizing uitgevoerd met dank aan Mondial Vogel Verhuizingen en stichting Present Walcheren. Samen hebben zij een alleenstaande vrouw verhuisd in Middelburg die zelf niet de financiële middelen en het netwerk had om dit te regelen.

Present Walcheren

Mondial Vogel Verhuizingen en Present Walcheren hebben samen een verhuizing mogelijk gemaakt.

Kushandjes

Met drie professionele verhuizers van het verhuisbedrijf en zes vrijwilligers van Present werd de hulvrager verhuisd naar haar nieuwe woning. “Mevrouw was erg dankbaar voor alle hulp die zij die dag heeft gekregen. Ze komt oorspronkelijk uit Iran en heeft in Nederland niet zo’n groot netwerk. Bovendien heeft ze niet zo lang geleden een hartoperatie gehad, waardoor ze zelf ook niet veel kan doen. De hulp vanuit De Verhuisfamilie was daarom zeer welkom. Ze bleef ons maar kushandjes geven”, blikt Adrie Franke van Present Walcheren tevreden terug op de verhuisdag.

Professionele hulp

Mevrouw diende bij Present (een ‘makelaar’ in vrijwilligerswerk) een verzoek in om haar te helpen met de verhuizing. “Normaal gesproken kunnen wij bij een kleine verhuizing altijd helpen met onze vrijwilligers. Alleen zou deze verhuizing te ingewikkeld en zwaar voor ons worden. Daarom benaderden we stichting De Verhuisfamilie.” Deze stichting heeft contacten met Erkende Verhuizers in heel Nederland, en benaderde voor deze verhuizing Mondial Vogel Verhuizingen om mee te helpen. Het verhuisbedrijf hoefde hier niet lang over na te denken en plande op donderdag 22 februari 2018 een dag in om mevrouw te verhuizen. “We hadden dit nooit kunnen doen zonder de hulp van het verhuisbedrijf. Het was ontzettend fijn dat ze zo snel reageerden en ons konden helpen.”

Meer informatie over stichting De Verhuisfamilie is te vinden op www.verhuisfamilie.nl.