Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Waaijenberg Verhuizers steunt De Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie heeft met dank aan de belangeloze inzet van Mondial Waaijenberg Verhuizers een ouder echtpaar naar een aangepaste seniorenwoning in Ede verhuisd.

Verhuisfamilie
Foto: Jorik Algra

Het goede doel is een paar jaar terug in het leven geroepen om mensen te helpen die door omstandigheden moeten verhuizen, maar daar zelf niet de financiële middelen en het netwerk voor hebben. Via een hulpverlener kan er een aanvraag ingediend worden met een verzoek om hulp. Vanuit de stichting worden deze aanvragen gescreend: als een hulpvrager aan de voorwaarden voldoet wordt er vervolgens een Erkende Verhuizer in de regio gezocht die mee wil helpen.

In dit geval werd er na een aanvraag van het Sociaal Team Ede voor een ouder echtpaar, contact gezocht met Mondial Waaijenberg Verhuizers. Het verhuisbedrijf uit Ede is vanaf de oprichting van De Verhuisfamilie een trouwe partner geweest en heeft door de jaren heen meerdere verhuizingen uitgevoerd voor de stichting. Ook bij deze aanvraag werd er direct door directeur Jan van Santen toegezegd om de verhuizing belangeloos uit te voeren. Een mooi gebaar voor het goede doel!