Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial De Graaf uit Alkmaar de Zorgverhuizer van 2014

Mondial De Graaf, de Zorgverhuizer van 2014

Uitreiking Mondial De Graaf, de Zorgverhuizer van 2014

Eigenaar Cees de Graaf van Mondial de Graaf Verhuizingen uit Alkmaar werd verrast door de uitverkiezing tot Zorgverhuizer van 2014 voor zijn verhuisbedrijf.
Op de laatste vergadering in 2013 van de landelijke verhuisketen Mondial Movers stond ook de uitverkiezing tot Zorgverhuizer van het jaar 2014 op de agenda. Ieder jaar kiest de organisatie een verhuisbedrijf dat deze titel een jaar lang mag dragen.
Gerard Slob, bij Mondial Movers de representant van de Unit De Zorg, mocht de Award aan Cees de Graaf overhandigen. Natuurlijk niet eerder dan dat duidelijk was gemaakt dat de verhuizer de verkiezing te danken had aan de grote betrokkenheid van de medewerkers bij verhuizingen in De Zorg. Ook het feit dat alle medewerkers de opleiding tot zorgverhuizer hebben gevolgd en de lovende woorden die klanten over hebben voor het bedrijf en haar mensen draagt bij om op deze eerste plaats te komen.

Mondial Movers is de Zorgverhuizer van Nederland en meer dan de helft van alle zorginstellingen die het beheer voeren over gebouwen hebben de afgelopen jaren de keuze gemaakt om met de gespecialiseerde verhuizer in zee te gaan.

Mondial de Graaf Verhuizingen, met de broers Joop en Cees als eigenaren en in het bedrijf bijgestaan door hun echtgenotes Lucienne en Carina, voeren vanuit de vestigingen in Hoorn en Alkmaar heel veel verhuizingen binnen De Zorg uit. Het gaat dan niet alleen om het verhuizen van bijv. ziekenhuizen, maar ook na nieuwbouw van een verzorgings- of verpleegtehuis of binnen een zorginstelling zijn de verhuizers actief.
Met het diploma zorgverhuizer (een opleiding die samen met het Horizon College uit Alkmaar is ontwikkeld ) op zak zijn de verhuizers van Mondial De Graaf in staat om in te spelen op een juiste omgang met de cliënten en bewoners van de zorginstellingen.

Door de vergrijzing is er nu veel vraag naar verhuizingen binnen dit segment en doordat Mondial Movers ook een innovatief product als de 13-Dagen Regeling kan aanbieden blijven de verhuizers van Mondial De Graaf ook de komende jaren nog wel bezig met dit soort verhuizingen.
Naast zorgverhuizingen kunnen zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers voor alle soorten nationale en internationale verhuizingen en voor opslag bij het bedrijf terecht.