Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Centrum Verhuizingen recyclet overtollig meubilair

Mondial Centrum Verhuizingen recyclet overtollig meubilair
Bij de Mondial Movers vestiging in Maastricht, Mondial Centrum Verhuizingen, is het vanaf vandaag mogelijk om overtollig meubilair te laten recyclen. Door duurzaam om te gaan met spullen en verpakkingsmateriaal laat het verhuisbedrijf zien dat zij goed bezig is met maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het verhuisbedrijf biedt overtollig meubilair apart ter vernietiging aan zodat dit op een milieuvriendelijke wijze kan worden uitgevoerd. De meubels die overblijven na een ontruiming van woningen en kantoren zijn hiervoor geschikt. Het meubilair wordt dan gedemonteerd door de verhuizers en via de reststromen, papier, hout en metaal aangeboden ter recycling. Wanneer er bij een verhuizing veel oud papier overblijft, heeft het verhuisbedrijf speciale papiercontainers om het oude papier te verzamelen.

Als er meubilair achterblijft na een ontruiming wat in goede staat verkeerd, dan worden de meubels aangeboden bij de kringloopwinkel. Overgebleven witgoed vindt zijn weg als tweede leven via de huishoudbank en verpakkingsmateriaal wordt gegeven aan beginnende kunstenaars. De kunstenaars kunnen dit goed gebruiken voor bijvoorbeeld het inpakken van schilderijen. Al met al wordt er milieuvriendelijk gehandeld door Mondial Centrum Verhuizingen.

Natuurlijk is Mondial Centrum Verhuizingen in het bezit van het VIHB certificaat. Het verhuisbedrijf staat hiermee geregistreerd als vervoerder van afvalstoffen. Na een verhuizing levert het verhuisbedrijf de woning uiteraard bezemschoon op, de verhuizers kunnen de woning ook klaar maken om te verkopen. Vraag het verhuisbedrijf naar de mogelijkheden.