Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Aad de Wit Zorgverhuizers

Patrick Krom gediplomeerd!

Mondial Aad de Wit ZorgverhuizersSerieus gezicht

Patrick Krom kijkt wel erg serieus nadat hij het diploma Zorgverhuizer heeft gekregen. Toch kijken de docenten erg blij. Vlak nadat de foto was genomen viel ook bij Patrick de spanning weg. Daarna kon hij zich verheugen dat hij de badge Zorgverhuizer mag gaan dragen. Bij Mondial Aad de Wit Verhuizingen in Castricum zijn ze blij dat alweer één van de verhuizers het diploma gehaald heeft.

Badge Zorgverhuizer Mondial Movers

Docenten

Docenten Margreet Zetsma en Annemarie Hoenderdos, van het Horizon College uit Alkmaar, hebben Patrick Krom alle kneepjes van het verhuizen in de zorg bijgebracht. De opleiding is eerder door Mondial Movers en het Horizon College samen ontwikkeld. Het doel is namelijk de verhuizers van de Mondial Verhuisbedrijven te leren om te gaan met de wijze van werken binnen een zorginstelling en de omgang met de vaak (erg) zieke cliënten.

Mondial Aad de Wit

Mondial Aad de Wit Verhuizingen is gevestigd in Castricum en Amsterdam en uiterst succesvol in de regio.Het bedrijf beschikt namelijk over de mogelijkheden om alle soorten verhuizingen uit te voeren. Zowel nationale als internationale verhuizingen worden uitgevoerd. Het maakt niet uit of het een particuliere- of een projectverhuizing betreft. Heel speciaal is de mogelijkheid om een verhuizing volledig elektrisch te laten uitvoeren binnen Amsterdam.
Vakmanschap is volop aanwezig, immers veel van de verhuizers beschikken over alle benodigde verhuisdiploma’s. Veel van de verhuizers hebben het diploma Zorgverhuizer. Een garantie voor een succesvolle verhuizing.