Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Aad de Wit zet volgende stap naar volledig duurzaam verhuizen

Enthousiasme elektrisch verhuizen groeit

Elektrische Verhuiswagen bij Mondial Aad de Wit

Amsterdam – De Mondial Movers vestiging in Amsterdam, Mondial Aad de Wit Verhuizingen, heeft het wagenpark verder uitgebreid met elektrische bestelwagens. Het verhuisbedrijf heeft onlangs twee elektrische Renault Kangoo’s Z.E aangeschaft. Voor Mondial Aad de Wit Verhuizingen is dit opnieuw een stap verder in het verduurzamen van het wagenpark. Vorig jaar heeft het bedrijf werelds eerste volledig elektrische verhuiswagen in gebruik genomen. In de tussentijd is het zoeken naar milieuvriendelijke transportmogelijkheden verder gegaan en rijden er binnenkort ook twee elektrische bestelwagens rond met het logo van Mondial Aad de Wit Verhuizingen.

Directeur Carel Kuijper zegt zeer tevreden te zijn met de nieuwe wagens. “De ruimte in de auto is fantastisch. Met de achterbanken neergeklapt passen er ruim 350 verhuisdozen in. Ideaal voor kleinere klussen of als aanvulling van de dagelijkse werkzaamheden, aldus Kuijper. De eerste Renault Kangoo Z.E is inmiddels geleverd en wordt gebruikt als directie-auto, zodat ook zij kunnen ervaren wat de chauffeurs ervaren in een elektrisch verhuiswagen. Het is uiteindelijk de bedoeling dat er in de toekomst alleen nog maar elektrisch verhuisd wordt. Mondial Aad de Wit Verhuizingen hecht waarde aan de effecten die haar bedrijfsactiviteiten hebben op mens, maatschappij en natuur. Om die reden is het verhuisbedrijf constant opzoek naar nieuwe mogelijkheden om een steeds duurzamer te werken.

Tot nu toe gaat volgens Kuijper alles uitstekend met de Kangoo. Opladen kan in Amsterdam op veel diverse plaatsen en inmiddels is er bij de vestiging in Castricum ook een oplaadpunt. Samen met stichting E-laad gaat Kuijper nu ook proberen om een oplaadpaal te plaatsen in de buurt van zijn huis. “Ik zie mezelf zelf namelijk nooit meer in een gewone diesel of benzine auto rijden” aldus Kuijper.