Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Aad de Wit Verhuizingen toegelaten tot De Groene Bocht

Mondial Aad de Wit Verhuizingen toegelaten tot De Groene Bocht

Amsterdam – Het verhuisbedrijf Mondial Aad de Wit Verhuizingen is toegelaten tot het duurzaamheidscentrum De Groene Bocht in Amsterdam.

De Groene Bocht is een initiatief van de organisatie Cool Endeavour. Het informatie- en inspiratiecentrum op het gebied van duurzaam wonen, werken en ondernemen voor bedrijven, overheden en particulieren heeft Mondial Aad de Wit toegelaten wegens het extreem duurzame karakter van het verhuisbedrijf. De Mondial vestiging in Amsterdam is al jaren bezig met het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Het bedrijf neemt de verantwoordelijkheid voor de effecten die hun bedrijfsuitvoering heeft op mens en milieu. Zo is CO2-neutraal verhuizen, door middel van compMondial Aad de Wit verhuizingen EMG lidensatie, in 2008 geïntroduceerd door Mondial Aad de Wit. Inmiddels is dit de norm geworden binnen de verhuisbranche en wordt deze duurzame manier van verhuizen toepast door alle Erkende Verhuizers. Ook heeft Mondial Aad de Wit Verhuizingen vorige maand, als eerste verhuisbedrijf, de eerste volledig elektrische verhuiswagen gepresenteerd. Het verhuisbedrijf blijft naar nieuwe, duurzame ontwikkelingen zoeken om hierin verder te groeien.

De organisatie De Groene Bocht wil diverse partijen inspireren om over te stappen naar een duurzame manier van leven en werken. Mondial Aad de Wit Verhuizingen past, met hun Maatschappelijk verantwoordelijke doelstellingen, goed binnen het plaatje van de Groene Bocht en wil met hun toetreden de stap naar maatschappelijk, duurzaamheid verder stimuleren.

Mondial Aad de Wit Verhuizingen toegelaten tot De Groene BochtDiverse duurzame bedrijven zijn in het verzamelpand aan de Keizersgracht gevestigd. Organisaties zoals Urgenda, De Betere Wereld en Wij zijn Koel maken gebruik van dit duurzame pand. De Groene Bocht laat alleen ondernemers en organisaties toe die een belangrijke bijdrage leveren aan innovatieve initiatieven die uiteindelijk zorgen voor een duurzame economie. Het verhuisbedrijf Mondial Aad de Wit Verhuizingen gaat zich hier binnenkort ook vestingen.

Het verhuisbedrijf is tevens door Transport en Logistiek Nederland genomineerd als finalist voor de Ondernemersprijs 2012. Met deze prijs wordt de aandacht gericht op bedrijven die een bijdrage leveren aan kwaliteitsverbetering en professionalisering in de sector. Op zaterdag 26 november 2011 wordt, in de Amsterdamse Convention Factory, de winnaar bekend gemaakt.