Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Aad de Wit Verhuizingen gaat samenwerking aan met WakaWakaLight

Mondial Aad de Wit Verhuizingen gaat samenwerking aan met WakaWakaLight
De Mondial Movers vestiging uit Castricum, Mondial Aad de Wit Verhuizingen, doneert vanaf 10 oktober voor elke nieuwe klant een WakaWaka lamp aan iemand elders in de wereld zonder toegang tot elektriciteit. De WakaWaka lamp is een LED lamp op zonne-energie en kan de gevaarlijke kerosine lampen vervangen in ontwikkelingslanden vervangen. Mondial Movers heeft in december 2011 al een WakaWaka lamp besteld en staat volledig achter dit fantastische doel.

Op het gebied van duurzaamheid, is de verhuisorganisatie Mondial Movers, heel ver. Zo heeft Mondial Aad de Wit Verhuizingen vorig jaar de eerste volledig elektrische verhuiswagen ter wereld in gebruik. Mondial Movers heeft een elektrische Kangoo Z. E. aangeschaft die langs alle 28 vestigingen in Nederland gaat, om het elektrisch rijden aan de verhuisbedrijven over te brengen. Met het doneren van WakaWaka solar LED lampen zet Mondial Aad de Wit Verhuizingen een volgende stap in haar streven naar grotere duurzaamheid.

Directeur Carel Kuijper van Mondial Aad de Wit Verhuizingen, leerde WakaWaka Lights kennen via het crowdfunding platform Kickstarter. ”Na een kleine investering in WakaWaka Lights raakte ik in gesprek met mede oprichter Camille van Gestel. Zijn enthousiasme en toewijding, maar vooral de impact en noodzaak van dit geweldige initiatief deed ons besluiten nog 20 studenten op de Mwamtsefu school in Kenia van een WakaWaka solar LED lamp te voorzien.”

Over WakaWaka
De WakaWaka (Swahili voor: Schitterend Licht) is een topkwaliteit lamp voor mensen, die moeten leven van $2 per dag, een doelgroep die zich normaal gesproken zo’n lamp niet kan veroorloven. De WakaWaka is een super efficiënte zonne-energielamp, die uitkomst biedt voor de 1,6 miljard mensen op aarde die het nu zonder elektriciteit moeten stellen, en zich voor verlichting moeten behelpen met giftige, brandgevaarlijke, peperdure, vervuilende en slecht licht gevende kerosinelampjes.

Elke Westerse koper van een WakaWaka maakt het voor twee mensen in de ontwikkelende landen mogelijk om zelf een WakaWaka te kopen. Meer informatie op de website van WakaWakaLight.