Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Aad de Wit rondt grote zorgverhuizing af

Zorgverhuizing in volle gang.

Amstelveen – De vestiging Mondial Aad de Wit Verhuizingen, onderdeel van de verhuisorganisatie Mondial Movers, heeft deze week een tweeweekse zorgverhuizing in Amstelveen naar volledige tevredenheid afgerond. Ruim 45 appartementen van het verpleegtehuis De Olmenhof van Stichting Brentano zijn verhuisd naar een tijdelijk locatie aan de Wimbledonpark in Amstelveen.

De bewoners van het verpleegtehuis De Olmenhof verblijven de komende twee jaar in een tijdelijke locatie wegens de sloop van het oude pand. Mondial Aad de Wit Verhuizingen is verantwoordelijk voor de gehele verhuizing van de bewoners van De Olmenhof.Met speciaal opgeleide zorgverhuizers is het project uitgevoerd. Een zorgverhuizing, zoals die van het Olmenhof, wordt vooraf goed met verschillende betrokken besproken. Zo is er van te voren bepaald hoeveel bewoners er per dag verhuisd worden. Om de bewoners zo min mogelijk te belasten, is er gekozen voor het verhuizen van vijf appartementen per dag. Door middel van plattegronden per huis, zijn de verhuizers op de hoogte van de indelingen en kunnen zo het meubileer neerzetten naar wens van de bewoners.

Mondial Aad de Wit rond grote zorgverhuizing af´Verhuizen is voor iedereen een ingrijpende gebeurtenis, maar voor ouderen of mensen met een bepaald ziektebeeld zijn veranderingen heftiger. Onze verhuizers zijn speciaal opgeleid voor dit soort verhuizingen en zorgen ervoor dat de verhuizing zo rustig mogelijk verloopt en cliënten zo weinig mogelijk hinder ondervinden`, aldus projectleider Jos van Basten van Mondial Aan de Wit Verhuizingen.