Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Aad de Wit in MKB Innovatie top 100

Mondial Aad de Wit in MKB Innovatie top 100

Amsterdam – De Mondial Movers vestiging in Amsterdam, Mondial Aad de Wit Verhuizingen, staat in de MKB Innovatie Top 100. Afgelopen maandag 4 juni heeft minister van Economische Zaken, landbouw en Innovatie, Maxime Verhagen, de ranglijst met 100 innovatieve bedrijven van Nederland bekendgemaakt. Inmiddels is dit de zevende keer dat kenniscentrum Syntens een lijst samenstelt.

Oorkonde MKB innovatie top 100 Mondial Aad de WitMondial Aad de Wit Verhuizingen staat in de top 100 omdat het verhuisbedrijf duurzaam verhuist. De ingebruikname van de eerst volledig elektrische verhuiswagen is een enorm pluspunt. Het verhuisbedrijf laat zien dat het op diverse vlakken continue bezig is met innoverende en duurzame middelen.

De MKB Innovatie Top 100 is een initiatief van innovatiecentrum Syntens en wordt mede mogelijk gemaakt door NRC-Handelsblad, divisie NL Octrooicentrum van Agentschap NL en Mercedes-Benz. De Top 100 is in het leven geroepen om te laten zien waar het MBK toe in staat is. Een onafhankelijke jury beoordeelt de aanmeldingen onder andere op basis van originaliteit en impact op de branche en samenleving.