Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Aad de Wit in AutoWeek

Logo autoweek

De Mondial Movers vestiging uit Castricum, Mondial Aad de Wit Verhuizingen is geïnterviewd door het blad AutoWeek. In het interview legt mededirecteur Jan Laan uit waarom zij hebben gekozen voor de Kangoo Z.E.

Verhuizen dat gaat toch over grote, lawaaiige en stinkende vrachtwagens? Niet helemaal, als het ligt aan Mondial Aad de Wit Verhuizingen in Castricum, een bedrijf dat grotendeels werkt met elektrische vervoersmiddelen, waaronder een aantal Renaults Kangoo Z.E. Mededirecteur Jan Laan legt uit hoe de groene formule in elkaar steekt. Lees hier het volledige artikel in AutoWeek.

Mondial Movers heeft zelf een Kangoo Z.E. aangeschaft om de overige 27 vestigingen kennis te laten maken met elektrisch rijden. Door het gebruik van de Kangoo Z.E. gaan een aantal vestigingen nadenken over elektrisch rijden in de toekomst.

Autoweek beschrijft op een aansprekende manier alle aspecten van het autorijden. AutoWeek is de onafhankelijke autoriteit op het gebied van nieuwe en gebruikte auto’s. AutoWeek verschijnt wekelijks.