Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mondial Aad de Wit heeft eigen oplaadpunt voor elektrische voertuigen

Eigen oplaadpunt voor elektrische voertuigen voor Mondial Aad de Wit

Castricum – De Mondial Movers vestiging in Castricum, Mondial Aad de Wit Verhuizingen, heeft vanaf 31 juli 2012 een eigen oplaadpunt voor elektrische voertuigen. Bij het pand in Castricum kunnen elektrische voertuigen worden opgeladen op een speciaal daarvoor bestemde parkeerplek.

Pal voor de ingang bij Mondial Aad de Wit Verhuizingen is een groene parkeerplaats aangelegd. Deze plek is speciaal voor de elektrische Renault Kangoo Z.E. bestelwagen die door directeur Carel Kuijper wordt gebruikt. Dit oplaadpunt is niet alleen voor medewerkers van Mondial Aad de Wit, maar ook voor klanten. “Klanten kunnen, na aanmelding, bij ons gebruikmaken van het oplaadpunt, aldus de heer Kuijper.

Er zal een tweede plek moeten worden aangelegd, want een nieuwe bestelwagen zal snel volgen ter uitbreiding van het elektrische wagenpark. Daarnaast is Mondial Aad de Wit door Volvo geselecteerd om als één van de eerste de Volvo Diesel-Plug-in-hybride te gebruiken. De auto gaat in de tweede helft van 2012 in de verkoop.

Het hele pand in Castricum was toe aan renovatie, aanleg van het oplaadpunt en de parkeerplaats stond op de agenda en is nu verwezenlijkt. Dit past bij de duurzame manier van werken waar Mondial Aad de Wit veel waarde aan hecht.

Mondial Movers heeft nog een elektrische Renault Kangoo Z.E. in haar bezit. Deze auto wordt gerouleerd in 2012, zodat alle vestigingen van Mondial Movers er gebruik van hebben gemaakt. Uiteindelijk is het de bedoeling dat alle vestigingen (gedeeltelijk) elektrisch gaan rijden.