Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Circulair opslag- en beheersysteem MoBis

Heeft uw organisatie of bedrijf meerdere vestigingen en wisselt de benodigde inventaris per locatie regelmatig? Dan biedt ons innovatieve én circulaire opslag- en beheersysteem MoBis uitkomst. Het doel: hergebruik van de eigen inventaris stimuleren.

MoBis
MUPH Branding Photography

Bedrijven en (zorg)instellingen die gebruik maken van MoBis kunnen de (tijdelijk) overtollige inventaris opslaan in een opslagloods van Mondial Movers. Vervolgens registreert het Mondial Verhuisbedrijf alle items in een computerprogramma (omschrijving, afmetingen, foto’s enzovoort). De betrokken medewerkers van een organisatie krijgen een inlogcode voor dit programma. Hiermee kunnen ze vanaf hun eigen werkplek inloggen in het systeem en in één oogopslag zien welke spullen de organisatie in opslag heeft staan. Als er iets staat wat ze nodig hebben, kunnen ze dat aangeven bij hun contactpersoon. De benodigde materialen worden vervolgens door Mondial naar de locatie vervoerd. Op deze manier wordt er minder nieuw gekocht en meer hergebruikt.

Er worden uitsluitend items hergebruikt die in goede staat verkeren. Mocht dat niet het geval zijn, dan zorgt Mondial Movers een passende recycling van de materialen door samenwerking met partners op dit gebied. Een mooi voorbeeld van een circulaire economie!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Mondial Movers is een landelijke verhuisorganisatie met in totaal 25 vestigingen door heel Nederland. Op alle locaties is de mogelijkheid om de inboedel voor korte of langere tijd op te slaan.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn dan er dan ook trots op om lid te mogen zijn van het Koplopernetwerk van MVO Nederland.