Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

MMP Werkoverleg

Samenwerking Mondial Movers en Marts is MMP

MMP - Marts - Mondial Movers - Wachter

Werkoverleg

Regelmatig komen de medewerk(st)ers van Marts Projectmanagement bijeen om de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied te delen. Omdat Mondial Movers en Marts Projectmanagement samenwerken in de joint-venture Mondial Movers Projectmanagement (MMP), vond de geplande bijeenkomst dit jaar plaats in Alblasserdam.

Mondial Movers Projectmanagement (MMP)

Drie jaar geleden is de joint-venture MMP gestart. Met als doel de wederzijdse opdrachtgevers een breder palet aan dienstverlening te kunnen aanbieden. Het blijkt een schot in de roos. De opdrachtgevers van Mondial Movers zijn zeer blij met de diensten die vanuit MMP worden aangeboden. De opdrachtgevers van Marts vinden het vaak prettig dat nu ook het operationele verhuizen “in één hand” kan worden uitgevoerd.

Feestelijke gebeurtenis

Het werkoverleg is gehouden in de Bestuurskamer van Mondial Movers in Alblasserdam en werd besloten met een presentatie van Tom Stuij en Marcel de Waal. Op deze wijze konden de Marts projectmanagers ook bijgepraat worden over de ontwikkelingen binnen Mondial Movers. Speciaal de nieuwste dienst MoMove en het vertrouwde MoBis kwamen aan bod.

Afsluiting op niveau

Omdat er best wat te vieren viel (de groei in omzet is prima en de klanttevredenheid evenzo) is de dag besloten met een diner in restaurant De Wachter in Alblasserdam. Het restaurant van Michel en Marijke Dekker staat bekend om de verfijning van de gerechten. Het past daarom helemaal bij de uitstraling en inzet die door de MMP medewerkers getoond wordt.