Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Bekende stem, nieuwe afdeling

Barbara Monnier krijgt weer versterking in haar team bij Mondial Movers International. Boy van der Veer, nu alweer enige jaren het aanspreekpunt op de afdeling operations in Alblasserdam , maakt de overstap naar de Internationale Verhuizingen.

nieuwe collega mondial movers mmi verhuizer boy

In 2013 is Barbara binnen Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, de in internationale verhuizingen gespecialiseerde afdeling Mondial Movers International (MMI) gestart en nu 3 jaar later is er een driehoofdig team aan de slag om de contacten met de relaties te onderhouden.

Boy zal in eerste instantie zorgen voor een verdere stroomlijning van de dossiers, een taak die hij ook voor de projectverhuizingen heeft uitgevoerd. Joke Glastra is sinds begin dit jaar dagelijks in de weer om de verhuizingen binnen Europa soepel te laten verlopen. Met de nieuwe collega’s heeft Barbara de handen vrij om de contacten met de relaties te intensiveren. Naast de Europese verhuizingen is er dit jaar een forse groei opgetreden in de overzee-verhuizingen, zowel naar als vanuit Nederland

Dat er door de dames met vreugde werd uitgekeken naar de komst van Boy in de Internationale hoek op het kantoor van het verhuisbedrijf, bleek wel uit de allerhartelijkste ontvangst.