Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

MKB Top 100 van 2015

Inschrijving in de MKB Innovatie Top 100

mkb mondial movers

Mondial Movers heeft haar innovatieve concept voor Self Storage, het Inboedelhotel, ingeschreven voor opname in de MKB Innovatie Top 100 van 2015.

Inboedelhotel voldoet volledig aan de doelstelling van de Kamer van Koophandel om met deze “prijs” te laten zien hoe innovatief moderne ondernemers reageren op mogelijkheden van de markt.

Van de website van de MKB Innovatie Top 100
De MKB Innovatie Top 100 wordt mogelijk gemaakt door de Kamer van Koophandel. Een van de pijlers van de Kamer van Koophandel is het vergroten van kansen van innovatieve ondernemers met groei ambitie. Afgelopen negen jaar is deze prijs uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het MKB.

Uitsluitend bij de Kamer van Koophandel geregistreerde ondernemingen en stichtingen kunnen zich nomineren. De nominaties worden beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en gerealiseerde omzet en groeipotentie.

Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het MKB in staat is. Zij maken het verschil in de crisis en kunnen de economie aanjagen met vernieuwingen. De 100 bedrijven en hun innovaties worden medio juni 2015 bekend gemaakt.

Inboedelhotel
Bij een Inboedelhotel is het voor particulieren mogelijk om op een revolutionaire wijze hun inboedel of andere zaken in opslag te geven. De Self Storage is de voordeligste in zijn soort, door vanuit de basis, in te spelen op de behoefte van de klant. Goede en vooral veilige opslag tegen een laag tarief is de basis van dit nieuwe concept, dat op 20 plaatsen in Nederland beschikbaar is.

inboedelhotel mondial movers