Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

MKB Den Haag Duurzaamheidsprijs 2013 nominatie van der Velde Verhuizingen

MKB Den Haag Duurzaamheidsprijs 2013 nominatie van der Velde Verhuizingen
MKB Den Haag heeft de nominaties bekend gemaakt voor de Duurzaamheidsprijs 2013
.
De jury heeft twee haagse bedrijven geselecteerd, nl BAVA Light Concepts en Mondial Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen. De prijs wordt 27 november uitgereikt door wethouder van Duurzaamheid Rabin Baldewsingh.

BAVA is genomineerd omdat zij met hun LED verlichting, waarvoor zij zelf de lampen en armaturen ontwikkelen, aantonen, al jarenlang, dat LED heel sfeervol, besparend en duurzaam is. Mondial van der Velde ’t Veentje is genomineerd voor hun durf om in een vrij traditionele branche met elektrische verhuiswagens te werken. Beide bedrijven kunnen worden beschouwd als voorlopers. En beide bedrijven laten zien dat zij met hun duurzame diensten en producten ook geld kunnen verdienen.

Met deze prijs wil MKB Den Haag samen met Duurzaam Den Haag duurzaam ondernemen in de stad stimuleren. Den Haag wil in 2040 klimaatneutraal zijn. Ieder initiatief dat een stap in deze richting zet, mag onder de aandacht komen. De initiatieven die extra bijzonder zijn, mogen beloond worden. Met deze prijs, brengen we deze initiatieven extra onder de aandacht.

De jury van de MKB Den Haag Duurzaamheidsprijs 2013 bestaat uit:
Jeannette van Uffelen, MKB Den Haag
Otto den Ouden, gemeente Den Haag
Anno Fekkes, Haagse Innovatie Motor
Geert de Snoo, Universiteit Leiden
Leo Freriks, Siemens
Geert Kloppenburg, Urgenda
Marcel Schuttelaar, Schuttelaar & partners

De prijsuitreiking vindt op woensdag 27 november 2013 om 16.15 uur plaats bij Siemens Nederland (inloop vanaf 15.30). De winnaar ontvangt een pakket aan duurzame producten en diensten, een oorkonde en publiciteit via de kanalen van MKB Den Haag.
MKB Den Haag is een vereniging die de belangen van de mkb-ondernemer in de stad Den Haag behartigt. Deze prijs is tot stand gekomen in samenwerking met Duurzaam Den Haag en zal jaarlijks worden uitgereikt.