Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

MET ggz en zorgverhuizer Mondial Movers tekenen contract

MET ggz heeft een verhuiscontract voor meerdere jaren getekend met zorgverhuizer Mondial Movers. Met een flexibele instelling en een uitgebreid dienstenpakket kan de vestiging in Limburg, Mondial Centrum Verhuizingen, de organisatie volledig ontzorgen op het gebied van verhuizen, opslag en handymanwerkzaamheden.

ggz

MET ggz biedt een compleet zorgaanbod voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Alles wat ze doen, is erop gericht om mensen zoveel mogelijk te laten herstellen in de eigen (woon)omgeving. Cliënten worden op maat, passend bij de zorg- en ondersteuningsbehoefte van de cliënt behandeld en begeleid. De organisatie heeft diverse locaties en woningen in Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Daardoor zijn er regelmatig verhuisbewegingen, die ook wel eens ad hoc moeten gebeuren. Dat bekent dat een verhuisbedrijf zich flexibel op moet stellen en snel moet kunnen schakelen. De afgelopen jaren kon MET ggz rekenen op de deskundige inzet van Mondial Centrum Verhuizingen (onderdeel van Mondial Movers, dé zorgverhuizer van Nederland).

Handyman

Mondial Centrum is een familiebedrijf uit Limburg dat al 75 jaar bestaat. Door de jarenlange ervaring weten de medewerkers wat klanten nodig hebben. Zodra er een melding binnenkomt op de centrale servicedesk van het verhuisbedrijf in Maastricht, wordt deze direct opgepakt en wordt de klant volledig ontzorgd. Zij hebben er geen omkijken meer naar en kunnen erop vertrouwen dat de verhuizing geregeld wordt. Eigenaren Robert en Michael van Maasakker zijn daarnaast continu bezig om de dienstverlening verder uit te breiden. Zo regelt het verhuisbedrijf niet alleen de verhuizingen voor MET ggz, maar worden er ook handyman ingeschakeld voor (de)montagewerkzaamheden.

Circulair opslag- en beheersysteem

Daarnaast verzorgt het verhuisbedrijf de tijdelijke opslag van meubilair van MET ggz in haar opslagloods. Mondial Movers heeft hiervoor een circulair en innovatief opslag- en beheersysteem ontwikkeld: MoBis. Dit houdt in dat het bedrijf alle items in een computerprogramma registreert (omschrijving, afmetingen, foto’s enzovoort). MET ggz heeft een inlogcode voor dit programma. Hiermee kunnen betrokken medewerkers vanaf hun eigen werkplek inloggen in het systeem en in één oogopslag zien welke spullen de organisatie in opslag heeft staan. Als er iets staat wat ze nodig hebben, kunnen ze dat aangeven. De benodigde materialen worden vervolgens door Mondial naar de locatie vervoerd. Voor een grote organisatie met meerdere vestigingen is dit een ideale manier om het overzicht te bewaren. Het zorgt ervoor dat er minder nieuw wordt gekocht en meer wordt hergebruikt. Een mooi voorbeeld van een circulaire economie!