Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Merel Eve en Willem – Zingen en Meer

Wim en Merle Giesselbach zijn zeer ervaren specialisten op het gebied van de ISO-normen. Maar Wim en Merle doen nog veel meer. Zij ondersteunen de Mondial Movers Foundation. En Wim zit in de jury voor de verkiezing van Mondial Verhuisbedrijf van het Jaar.

WQM Advies

Wim en Merle begeleiden met hun bedrijf WQM Advies, andere bedrijven bij het invoeren en het beheren van onder andere de ISO-normen 9001, 14001 en 45001. Daarnaast begeleiden zij hun opdrachtgevers op het gebied van de ARBO Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en de VCA*/**. Ook zijn zij zelf ISO 9001 gecertificeerd omdat, zoals Wim zegt “wij vinden dat onze organisatie de kwaliteit moet uitdragen die wij aan onze klanten adviseren”.

WQM Advies komt al meer dan 25 jaar over de vloer bij Mondial Movers en alle 18 Mondial verhuisbedrijven in het land. Jaarlijks bezoeken Wim en Merle alle Mondial verhuisbedrijven en het centrale kantoor zelfs minimaal twee keer per jaar. Zij begeleiden en adviseren Mondial Movers bij de audits van alle ISO certificeringen. Wim en Merle adviseren altijd om het maximale uit het ISO-traject te halen. Want naast dat het ISO-traject een certificaat oplevert, levert het ook een verbeterproces op. Daarnaast wordt de kans gecreëerd om het ISO-systeem als handig managementtool in te zetten. Ook verzorgen Wim en Merle in opdracht van het Keurmerk Sociale en Duurzame Onderneming Nederland het beheer van het KSO certificaat dat hierbij hoort. Dit KSO certificaat hebben alle Mondial verhuisbedrijven en het centrale kantoor.

Wim en Merle doen nog veel meer

Wim zit daarnaast al bijna 5 jaar in de jury voor de verkiezing van het Mondial Verhuisbedrijf van het Jaar. Samen met Mariëlle van der Keur van Tender Services Group, een vertegenwoordiging vanuit het centrale kantoor van Mondial Movers en het bestuur van de Mondial Movers foundation, beoordeelt de jury alle 18 verhuisbedrijven op 10 verschillende criteria.

Daarnaast organiseren Wim en Merle al jarenlang als Merel Eve en Willem gezellige optredens voor senioren, mensen met een beperking en mensen die ziek zijn. Merel Eve zingt al meer dan 20 jaar, van Hazes tot Frank Sinatra. Daarnaast geeft zij op verzoek zangles en kunnen mensen meezingen met karaoke muziekbanden. Willem zingt al heel zijn leven en heeft een voorliefde voor oude crooners. Maar ook is hij een cabaretier en kan hij mensen heerlijk aan het lachen maken.

Wim en Merle vinden dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen onderdeel hoort te zijn van ieder bedrijf, dus ook WQM Advies. Daarom ondersteunen zij diverse goede doelen, zo ook de Mondial Movers Foundation. In samenwerking met de Mondial Movers Foundation hebben Merel Eve en Willem twee optredens verzorgd voor de bewoners van de Stichting Respect. Op de locatie Bosch en Duin aan de Scheveningseweg in Den Haag.