Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Medisch Spectrum Twente in Enschede fietst buitenom

De inkoopafdeling van het Medisch Spectrum Twente in Enschede was de vierde winnende partij die een Mondial Movers fiets heeft gewonnen n.a.v. de actie “wat zou u doen met een Mondial Movers fiets?”

Medisch Spectrum Twente in Enschede ontvangt fiets van Unit De Zorg

Inkoper Mirjan Morsink had op beurs Zorgtotaal gepleit dat zij met een Mondial fiets zich reuze snel zou kunnen verplaatsen tussen alle niet-verpleegkundige afdelingen die soms verder dan 500 meter uit elkaar liggen. Er zijn wel ‘binnenfietsen’; beschikbaar, maar juist ‘buitenom’ kan in de zomer zo lekker zijn, meent Mirjan. Ook is de afdeling inkoop, de onder leiding staat van Arnoud Wagelaar, in een apart gebouw gevestigd.

De foto’s van de overhandiging zijn gemaakt in de tuin van de inkoopafdeling. Omdat deze op 12 mei plaatsvond, de dag van de verpleging, had Mirjan zelfs nog wat gebakjes bij de hand om de overdracht extra feestelijk te maken. Tom Stuij van Mondial Movers, Piet de Vries van de Unit De Zorg van Mondial Movers en Jaap Dijkstra van Mondial Dijkstra Verhuizingen kwamen dan ook breed lachend van deze prettige gebeurtenis terug.