Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Medewerkster Meeus wint Mondial fiets

Mevrouw Crucq, de gelukkige winnaar, is de trotse eigenaar van de Mondial Fiets. Haar dagelijkse werkzaamheden, als relatiebeheerder Zorg en Inkomen, verricht zij bij Meeùs Verzekeringen op het kantoor in Utrecht. Meeùs Verzekeringen is, als één van de grootste tussenpersonen van Nederland, voor onafhankelijk advies over verzekeringen, pensioen of hypotheken, aangesloten binnen het Members’ Benefits programma.

medewerkster meeus verhuizer mondial movers fiets

Joep Verkroost, directeur Mondial VSN Verhuizingen, reikt fiets uit aan mevrouw Crucq, van Meeùs Verzekeringen in Utrecht.

Als partner in het programma van Members Benefits heeft Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer van Nederland, onder de deelnemers van het Employees’ Benefit programma een Mondial fiets verloot.

Joep Verkroost, directeur van Mondial VSN Verhuizingen, mocht op het kantoor van Meeùs Verzekeringen in Utrecht een echte Mondial Movers fiets overhandigen aan mevrouw Crucq.

Employees’ Benefits

Het is voor bedrijven steeds belangrijker om zich te onderscheiden. Dat geldt natuurlijk voor de klanten, maar ook voor het eigen personeel. Als bedrijf wordt het binden van personeel steeds belangrijker.

Met dit doel voor ogen is Meeùs de samenwerking aangegaan met Employees’ Benefits. Via dit programma kun je bij ruim 30 leveranciers terecht voor onder andere brandstof, huishoudelijke apparatuur, verzekeringen, vakanties en ‘weekendjes weg’.

Mondial Movers, als partner voor het Members Benefit programma, heeft toegezegd regelmatig een fiets ter beschikking te stellen, die als hoofdprijs kan dienen bij een verloting of wedstrijd. Dit keer is de medewerkster van Meeus Verzekeringen de gelukkige winnaar, maar wie is dit de volgende keer?