Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Nieuwe medewerker Mondial Van Dijk: Robin de Croon

Het team van Mondial Van Dijk Verhuizingen heeft een nieuwe collega verwelkomd: Robin de Croon is begin mei aan de slag gegaan als chauffeur.

Robin de Croon Mondial Van Dijk Verhuizingen

Zijn eerste indruk van het bedrijf is erg positief. “Mondial Van Dijk is een vriendelijk familiebedrijf waar de sfeer gemoedelijk is: je voelt je er snel thuis. We hebben het onderling gezellig met de collega’s en dat komt het werk alleen maar ten goede.”
De afgelopen jaren werkte Robin als vrachtwagenchauffeur, maar in deze baan miste hij de afwisseling. Bovendien vindt hij het prettiger om in een team te werken. “Jaren geleden heb ik wel eens via het uitzendbureau bij Mondial Van Dijk gewerkt. Oude liefde roest niet: want toen ik via via hoorde dat ze weer mensen zochten heb ik me meteen gemeld. Het is superleuk om weer aan de slag te gaan in de verhuisbranche. Het mooie aan dit vak is voor mij de afwisseling in het werk en het contact met de klanten. Mijn streven is om mensen zo goed mogelijk te helpen en te zorgen dat ze na afloop van de verhuizing met een tevreden gevoel terug kunnen kijken. Daar haal ik mijn voldoening uit.”

Familiebedrijf

Mondial Van Dijk Verhuizingen is een familiebedrijf uit Boxmeer en verzorgt zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Ook verhuizingen binnen de zorgsector maken onderdeel uit van het werk. Eigenaren Roel en Stijn van Dijk werken al jaren in deze sector en hebben een gezond bedrijf. Vanwege de groei wordt er regelmatig gezocht naar nieuwe collega’s. Een overzicht van de meest actuele vacatures is te vinden op www.vandijkboxmeer.nl.