Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Medewerker NXP Semiconductors wint Mondial fiets

Als partner in het programma van Employees’ Benefits heeft Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer, onder de deelnemers van het programma een Mondial fiets verloot.

medewerker mondial movers verhuizer mondial fiets

De heer Brom heeft namens NXP Semiconductors in Nijmegen, een Nederlandse chipfabrikant, de Mondial Fiets in ontvangst genomen. Stijn van Dijk, van Mondial van Dijk Verhuizingen, heeft met een stevige handdruk de overhandiging van de Mondial Transportfiets officieel gemaakt. In het najaarszonnetje is de fiets direct uitvoerig getest met een kleine proefrit op het terrein voor het kantoor in Nijmegen.

NXP Semiconductors is één van de bij Members Benefit aangesloten bedrijven. In totaal zijn er 30 brancheorganisaties bij Members Benefit aangesloten, die zo’n 12.000 bedrijven en 700.000 medewerkers vertegenwoordigen.

Employees’ Benefits

Het is voor bedrijven steeds belangrijker om zich te onderscheiden. Dat geldt natuurlijk voor de klanten, maar ook voor het eigen personeel. Als bedrijf wordt het binden van personeel steeds belangrijker.

Met dit doel voor ogen is NXP Semiconductors de samenwerking aangegaan met Employees’ Benefits. Via dit programma kun je bij ruim 30 leveranciers terecht voor onder andere brandstof, huishoudelijke apparatuur, verzekeringen, vakanties en ‘weekendjes weg’.

Mondial Movers, als partner voor het Members Benefit programma, heeft toegezegd regelmatig een fiets ter beschikking te stellen, die als hoofdprijs kan dienen bij een verloting of wedstrijd. Dit keer is de medewerker van NXP Semiconductors de gelukkige winnaar, maar wie is dit de volgende keer?