Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Medewerker Damen Shipyards ontvangt fiets op Complimentendag

Medewerker Damen Shipyards ontvangt fiets op Complimentendag van Mondial Movers

Gerard Kornet ontvangt van Erwin Gruis de Mondial bedrijfsfiets

Sliedrecht – Erwin Gruis, projectleider van Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen, heeft op donderdag 1 maart 2012 bij scheepsbouwconcern Damen Shipyards een Mondial bedrijfsfiets uitgereikt. Speciaal op Nationale Complimentendag is de fiets feestelijk overhandigd aan Gerard Kornet.

Andere medewerkers van Damen Shipyards maken al gebruik van een bedrijfsfiets. Nu heeft ook Kornet een fiets gekregen. Hij is op het gebied van facilitaire zaken een vast aanspreekpunt voor Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen. Kornet is blij met zijn fiets en zal deze dagelijks gaan gebruiken om zich te verplaatsen op de grote buitenterreinen van Damen in Gorinchem.

Damen Shipyards is al sinds 2003 een vaste opdrachtgever van Mondial R.Vlot & Zn Verhuizingen. Het verhuisbedrijf verzorgt met name interne verhuizingen en het archiefbeheer van het scheepsbouwconcern, maar ook maquette transporten naar musea en beurzen in Nederland worden door de Sliedrechtse Mondial vestiging uitgevoerd.

Kornet is zeer te spreken over de werkzaamheden van zijn verhuisbedrijf. Hij noemt met name het korte schakelen in planning en het samenwerken met voormannen en verhuizers positief. Directeur Jan-Wouter Vlot van Mondial R.Vlot & Zn Verhuizingen vindt dat Kornet een compliment verdient, omdat zijn medewerkers graag bij Damen Shipyards over de vloer komen en vooral de communicatie met Kornet als zeer prettig wordt ervaren.