Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Mathijs Keukelaar actief in Vught

Mathijs Keukelaar, is nauw betrokken bij de oprichting van de stichting in Vught
Mathijs Keukelaar, van onze Vughtse vestiging Mondial Eduard Strang Verhuizingen, is nauw betrokken bij de oprichting van de stichting in Vught. De stichting heeft tot doel om Vught als woon-, vestigings- en recreatieplaats beter op de kaart te zetten. Mathijs en mede-initiatiefnemer Harry Salfischberger zagen hun droom werkelijkheid worden toen op 14 september 2012 de samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Vught werd ondertekend door wethouder Peter van de Wiel.

Om de stichting en de samenwerking met de gemeente Vught een vliegende start te geven wordt Mathijs door Mondial Eduard Strang Verhuizingen in de gelegenheid gesteld hier extra aandacht aan te schenken. Een leuk en sociaal gebaar van ondernemer en ras-verhuizer Peter Strang.

Aan de website van de stichting wordt nog gewerkt, maar Mathijs en Harry zullen het zeker laten weten als die in de lucht komt. De verwachting is medio november.
De eerste publiciteit is al binnen met een artikel in Het Klaverblad, terwijl de Rabobank € 5000,00 heeft toegezegd als startsubsidie.