Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Marsaki en Driekleur verhuizen in Goes met Mondial Vogel Verhuizingen

Marsaki en Driekleur ruilen van kantoor in Goes

Marsaki en Driekleur verhuizen in Goes met Mondial Vogel Verhuizingen

Marsaki Projectontwikkeling en Driekleur Verzekeringen zijn twee bekende namen in Goes. Het kantoor van Marsaki bleek aan de ruime kant, terwijl Driekleur Verzekeringen best naar een wat groter kantoor wilde verhuizen. De bedrijven zijn uiteindelijk van kantoor geruild. Driekleur Verzekeringen is nu gevestigd in het oude kantoorpand van Marsaki in het Stationsgebied, terwijl Marsaki het kantoor van Driekleur Verzekeringen in het centrum van Goes betrokken heeft.

De projectverhuizing is uitgevoerd door Mondial Vogel Verhuizingen, de Zeeuwse vestiging van Mondial Movers en begin dit jaar uitgeroepen tot het Beste Verhuisbedrijf van 2013.

Omdat de medewerkers van Driekleur Verzekeringen graag snel en makkelijk nog even naar het centrum wilden, heeft Mondial Vogel Verhuizingen 2 dienstfietsen aangeboden. De fietsen zijn uitgevoerd in de huisstijl van Mondial Movers en voorzien van een uniek en identificeerbaar nummer. Op de twee bagagedragers kunnen volop boodschappen of verzekeringsdossiers worden meegenomen.