Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Marlon in dienst bij Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen

Mondial R. Vlot en Zn. Verhuizingen, de vriendelijke verhuizer uit Sliedrecht, neemt Marlon in dienst. Marlon heeft het programma van 50|50 Workcenter GAAN, opgezet vanuit het Leger des Heils, succesvol afgerond. Reden voor directeur Jan Wouter Vlot om Marlon te vragen om bij het verhuisbedrijf in dienst te komen.

marlon verhuizen mondial movers leger des heils

Mondial R. Vlot en Zn. Verhuizingen werkt al geruime tijd samen met het Leger des Heils in het kader van afvalverwerking. Het Sliedrechts verhuisbedrijf doet erg veel aan recycling en verricht hiervoor vooral scheidingswerkzaamheden. Goed gescheiden afvalstromen kunnen immers makkelijker verwerkt worden. Marlon, die al ervaring heeft met het recyclen van producten, is drie maanden geleden begonnen in het magazijn van Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen. Hij houdt hier de retourstromen bij van alle spullen die na een verhuizing of verpakkingsmaterialen van nieuw afgeleverd witgoed, achter blijven en na een correcte splitsing weer opnieuw gebruikt kunnen worden..

Het in dienst treden bij het verhuisbedrijf betekent voor Marlon een nieuwe stap in zijn carrière en laat hij een moeilijk tijd achter zich, waarin hij zijn leven weer op de rails zette. En als het aan Marlon ligt blijft hij tot zijn pensioen werken bij het verhuisbedrijf.