Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Marloes Wijma traint verhuizers

Cursus Fysieke Belasting in Alblasserdam

Marloes Wijma Mondial Movers

Marloes Wijma is ook dit jaar weer langs geweest in Alblasserdam om aan een groep verhuizers de cursus Fysieke Belasting te geven.

Vanuit de 28 vestigingen van verhuisbedrijf Mondial Movers zijn de verhuizers afgereisd om, onder leiding van Marloes Wijma van STEP,  een dag lang een gedegen training te ondergaan. Mondial Movers ziet de training Fysieke Belasting als een mogelijkheid om ziekteverzuim te verlagen en arbeidsvreugde te verhogen. Goed als dit soort zaken samen komen in één actie.

De kennis van de mogelijkheden van het menselijk lichaam wordt verder uitgediept in de opleiding tot ICE-Verhuizer, die door Mondial Movers in samenwerking met het Da VInci College in Dordrecht is ontwikkeld. In ICE staat de E voor ergonomie, wat al aangeeft dat het een serieus deel van de opleiding betreft. Binnen deze opleiding gaat het er vooral om dat de verhuizers zelf de klanten kunnen adviseren over een juiste werkhouding in de kantooromgeving.

Op de foto de verhuizers Schulten, Oenema, van Alfen, Broekhuizen, Romeijn, van den Bos, Huisman, Martens, Ouwendijk, Bolleboom, Buurma en Schimmel. Marloes Wijma staat 4e van links.