Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Marktonderzoek door Hogeschool Rotterdam

Mondial Movers en begeleider van het onderzoeksproject, een nieuwe IPhone 5 overhandigd gekregen.

Op aangeven van Syntens is een studententeam in het kader van hun Minor Business & Innovation van de Hogeschool Rotterdam een onderzoek gestart naar mogelijke ketenvorming in de facilitaire wereld. Het onderzoek wordt ondersteund door een groot aantal bedrijven die elkaar kennen als leden van de Vereniging Natura Herstellers en die allen gespecialiseerd zijn in een onderdeel van ontwikkeling, beheer en onderhoud van vastgoed en inventarissen.

Om het onderzoek te bespoedigen hebben de deelnemende studenten, Dennis van Eeren, Mark van Os, Nick Verduijn en Syb Wagenvoord, van Tom Stuij, algemeen directeur van Mondial Movers en begeleider van het onderzoeksproject, een nieuwe IPhone 5 overhandigd gekregen.

Door dit gebaar geven de betrokken bedrijven aan het onderzoeksresultaat op waarde te zullen schatten, terwijl het natuurlijk voor het studententeam een aardige incentive is bij een geslaagde opdracht.
Op de foto houdt Tom Stuij de IPhone 5 van Mark van Os vast, die wegens een tentamen niet bij de overhandiging aanwezig kon zijn.

Begeleider vanuit de HRO Drs. J.W. Sneeuw, Coordinator en Docent Marketing.

De betrokken bedrijven zijn : A1, Chemdry, Mondial Movers, Nomot, Novanet, Parketmeester, Parkettree, RGN en Uniglas