Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Marcel de Waal viert jubileum

Marcel de Waal werkt nu 12,5 jaar bij Mondial Movers

DSC06133

Marcel de Waal, de commercieel directeur van Mondial Movers, is al weer 12,5 jaar in dienst bij het verhuisbedrijf.

Hij heeft aan de wieg gestaan van de successen die Mondial Movers de afgelopen jaren behaald heeft en hij heeft de verandering meegemaakt van het “ Samenwerkingsverband van Erkende Verhuisbedrijven” tot aan “Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer”.

Natuurlijk is de gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij gegaan en is Marcel feestelijk bedankt voor zijn inzet en betrokkenheid.

De collega’s van Marcel hadden, als opening van de festiviteiten, een gezamenlijk optreden gepland, waarbij aan de hand van een naamdicht de bijzonderheden van Marcel uitvoerig zijn besproken.

Daarna was er dan de receptie met koffie en taart op het kantoor van Mondial Movers, waarbij de collega’s en ook enige van de aandeelhouders van het bedrijf de gelegenheid aangrepen om Marcel hartelijk te feliciteren.

marcel mondial movers

Directeur Tom Stuij mocht in een kort toespraakje even terugblikken op de afgelopen jaren en de loftrompet steken over Marcels inzet.

Om de feestvreugde te vergroten bleek een lokale beroemdheid bereid om voor een passende muzikale omlijsting te zorgen, waarbij het zo gezellig werd dat de bijeenkomst door ingrijpen van Tom Stuij moest worden beëindigd.

Cadeau, taart, feestmuziek en bloemen. Zo hoort een jubileum er uit te zien en het is Marcel de Waal van harte gegund.