Logo klantenvertellen.nl

9.0 score 100% aanbeveling

Loterij voor inloophuis Pisa

Loterij voor inloophuis Pisa hoofdprijs Elektrische Smart

Vertegenwoordigers van alle zelfstandige vestigingen van Mondial Movers hebben tijdens hun maandelijks overleg besloten het initiatief van de Amsterdamse vestiging ( Mondial Aad de Wit Verhuizingen) om een loterij te organiseren voor het goede doel, te steunen. Samen met bouwbedrijf Mulder Obdam zijn zij de initiatiefnemers voor de loterij voor Inloophuis Pisa. Met de loterij wordt er geld ingezameld voor het inloophuis in Hoorn.


Door het besluit kan vanaf nu op alle vestigingen van ons verhuisbedrijf informatie over de loterij worden ingewonnen. Bij ieder verhuisbedrijf staat een speciale houder met leaflets op de balie.Inloophuis Pisa is een gastvrij huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Aanwezige zorgverleners bieden laagdrempelige psychosociale ondersteuning aan zowel patiënten als nabestaanden. Tevens organiseert het inloophuis diverse activiteiten, waarvan vele kosteloos aangeboden worden.

De prijs van de loten zijn 50 euro per stuk en kunnen gekocht worden via de website. De hoofdprijs is een Elektrische Smart, de tweede prijs een elektrische scooter en de derde prijs een Led-TV. De trekking vindt plaats tijdens de Pisa Gala in Schouwburg Het Park in Hoorn op 9 juni 2012.

Koop hier de loten.

Lees hier meer over het Inloophuis Pisa.